Joy industrieel

Joy kunstgras is ook uitermate geschikt voor bedrijven en overheid. Voor ieder project is er een passende Joy oplossing.

Verantwoord groen

Joy kunstgras is in tegenstelling tot wat vaak verondersteld wordt uitermate milieuvriendelijk. Gebruik van water, chemische stoffen en elektriciteit voor het maaien, behoren met Joy tot het verleden. Daarnaast is Joy kunstgras natuurlijk 100% recyclebaar. Het intensieve gebruik, de lange levensduur en lage onderhoudskosten maken van Joy een verantwoorde investering.

Besparen in plaats van onderhouden

Met Joy kunstgras behoort maaien, verticuteren, bemesten, onkruid bestrijden en sproeien tot het verleden. Niet alleen is dit arbeidsintensief, het brengt ook gevaar van de onderhoudsmedewerkers en verkeersoverlast met zich mee. Het verminderen van het aantal onderhoudsmomenten levert een positieve bijdrage aan milieu en veiligheid. Een slimme besparing van het milieu en geld.

Joy kunstgras kan overal

Joy kan overal gelegd worden en biedt een prima oplossing voor plekken waar natuurlijk gras niet goed wil groeien. Of dit nu is op een dakterras, binnentuin, openbare groenvoorziening of een speelveld, met Joy kunstgras kun je overal prima uit de voeten. Altijd een strak, fris en groen uitzicht.

Zeker van topkwaliteit

Met Joy Gardens ben je verzekerd van topkwaliteit. Op alle kunstgrassoorten zit 10 jaar garantie. Daarnaast zijn al onze producten recyclebaar en uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat ze aan alle huidige en toekomstige milieu eisen voldoen en geen giftige stoffen bevatten.

Natuurlijk kies je voor Joy kunstgras

  • Verantwoorde investering
  • Slimme besparing van milieu en geld
  • Positieve bijdrage aan veiligheid
  • Nagenoeg geen onderhoud nodig
  • Duurzaam en weerbestendig
  • Altijd een strakke frisse groenvoorziening