Joy laat jouw kunstgras groeien..

Ja, dat klinkt vreemd hé, kunstgras laten groeien. Joy laat weliswaar de grassprieten niet groeien, maar wel je portemonnee.

Hoezo?

Joy ondervindt erg vaak dat veel mensen geen enkele voorstelling hebben bij kunstgras, anders dan op een sportveld. Maar zodra zij onze grassoorten onder ogen krijgen wordt er direct met verwondering op gereageerd: “wat mooi, dat is net echt”, “Wat voelt dat lekker zacht aan”, “dat is heel anders dan op het voetbalveld”. Het wordt helemaal leuk als Joy het gras eenmaal heeft geïnstalleerd in de tuin of balkon, want dan slaat de verwondering om in enthousiasme.

Hoe dan?

Deze enthousiaste klanten zijn feitelijk onze ambassadeurs en zo worden ze ook door Joy gewaardeerd en beloont. Als je namelijk als ambassadeur van Joy een nieuwe klant aanbrengt dan ontvang je een bonus van 10% van het factuurbedrag van de nieuwe klant, zo in de knip..

Dus!!

Stel je voor, je brengt 10 klanten aan met een vergelijkbare oppervlakte als jouw tuin of balkon, dan heb jezelf een kwaliteit kunstgrasmat voor helemaal niets, maar wel het plezier met alle zekerheden en garantie.

Ook dat nog.?

Mocht je nu 10 klanten aanbrengen, dan is dat wel een reden voor een feestje en komt Joy bij jou langs voor een tuinparty met BBQ en alles wat daarbij hoort, uiteraard op onze kosten.