Over Joy Gardens

Met Joy Gardens gras kun je heerlijk genieten van de tuin zonder gedoe. Joy kunstgras geeft je een mooi en fris gazon, dat er niet alleen natuurlijk uitziet, maar dat ook nog eens heerlijk zacht aanvoelt. Zonder dat het tijd kost aan onderhoud.

Genieten in plaats van onderhouden

De grasmaaier kan als bijzettafeltje gebruikt worden, want je hoeft niet meer te maaien. Maar ook harken, verticuteren, bemesten, onkruid bestrijden en sproeien behoren met Joy kunstgras tot het verleden. Tijdbesparend en lekker makkelijk, waardoor je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de tuin.

Joy kunstgras kan overal

Joy kan overal gelegd worden en biedt een prima oplossing voor plekken waar natuurlijk gras niet goed wil groeien. Of dit nu is op jouw dakterras, voortuin, achtertuin of een speelveld, met Joy kunstgras kun je prima uit de voeten. Altijd een strak, fris en groen uitzicht.

Gewoon groen

Joy kunstgras is in tegenstelling tot wat vaak verondersteld wordt uitermate milieuvriendelijk. Gebruik van water, chemische stoffen en elektriciteit voor het maaien, behoren met Joy tot het verleden. Daarnaast is Joy kunstgras natuurlijk 100% recyclebaar. Een prettige besparing van het milieu en geld.

Zeker van topkwaliteit

Met Joy Gardens ben je verzekerd van topkwaliteit. Alle kunstgrassoorten zijn gemaakt van de beste Ten Cate vezels en behouden gegarandeerd 10 jaar haar frisse groene natuurlijke kleur (onze UV garantie). Ook de achterkant is voorzien van een unieke hoge kwaliteit latexlaag, waarmee Joy op lange termijn vervelende kale plekken voorkomt. Daarnaast zijn al onze producten uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat ze aan alle huidige en toekomstige milieu eisen voldoen en geen giftige stoffen bevatten.

Natuurlijk kies je voor Joy kunstgras

  • Altijd een strak, fris en groen gazon
  • Nagenoeg geen onderhoud nodig
  • Duurzaam en weerbestendig
  • Eenvoudig zelf te leggen of te laten leggen door de Joy legservice